Tên việc làmĐịa điểm

Fleet Utilities Manager HCMC ( Purchasing Manager)

Công Ty TNHH Chuyển phát nhanh Lazada Việt Nam Hồ Chí Minh

Job Summary

The primary function of the Utilities Development Manager is to assist in all aspects of the administrative, financial, capital and operations of the asset portfolio. To manage the support function of Utilities, Independent contractor owned, Subcontractor owned vehicles and other operational equipment and devices at ventures for Pick Up, Delivery and Returns and Shuttles departments. Reports directly to Senior Manager Fleet.

Responsibilities

1. Lead to develop and innovate utilities portfolios, R&D included.

2. Create, organize, standardize and maintain utilities portfolios

3. Propose goals and objectives for each utility.

4. Assist in the due diligence and underwriting of potential acquisitions.

5. Assist in the preparation and approval process of property operating budgets.

6. Work with purchasing to maintain and develop the utilities vendors to meet the business requirement effectively and timely.

7. Improve and maintain the physical utilities and utilities management processes

In order to succeed in the role, you should ideally have:

1. Demonstrated people management and utilities experience in a fleet environment with direct reports responsibility would be an added advantage.

2. Intermediate English proficiency expected.

3. Good written and oral communication in Venture’s own language.

4. Strong proven skills as data analysis; digital and information literacy, collaboration; creation, innovation, critical thinking, productivity and operational management

5. Attention to details in Utilities Administration and People Management.

6. Proven ability in leading a team in a result-oriented environment.

7. Commitment and ability to adjust and work on non-standard hours for long-term (shift and nights) & local travel.

8. At least 3 years of Supervisory experience in Operations, preferably in fleet management or similar capacity.

9. User Intermediate Proficiency level in MS Office software such as Excel, Word, Power Point…

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Hình thức: Nhân viên chính thức

Bắt đầu hoạt động từ năm 2012 và LAZADA Group đã phát triển nhanh chóng thành Công ty Thương mại Điện tử dẫn đầu về lĩnh vực mua sắm online tại khu vực Đông Nam Á. Với hơn 5500 nhân viên trên khắp khu vực Đông Nam Á bao gồm Indonesia, Malaysia, Philippines, Thái Lan, Việt Nam, Singapore và một bộ phận marketing tại Hong Kong là cầu nối của các hoạt động Marketing. LAZADA cũng điều hành các trung tâm công nghệ tại Thành phố Hồ Chí Minh và Moscow Lợi thế lớn nhất của LAZADA là có được sự đầu tư và hỗ trợ từ những tập đoàn như Alibaba Group, Temasek Holdings và Rocket Internet. Chúng tôi đang tìm kiếm những ứng viên năng động, nhạy bén, chấp nhận thử thách để trở thành một thành viên của LAZADA cùng chúng tôi hoạt động trong lĩnh vực Thương mại điện tử đầy thú vị tại Đông Nam Á. LAZADA EXPRESS là một loại hình kinh doanh vận chuyển của Lazada, một trong những trụ cột chiến lược của Lazada Group, với hơn 1.400 nhân viên trong khu vực Đông Nam Á. Chúng tôi cung cấp dịch vụ giao hàng tận nơi, từ lúc nhận hàng cho đến khi giao hàng thành công. Chúng tôi đang trên đà xây dựng cơ sở hạ tầng để thúc đẩy sự phát triển trong ngành thương mại điện tử và làm việc với các đối tác hậu cần bên ngoài để tạo ra diện mạo mới cho ngành công nghiệp hậu cần B2C qua sáu quốc gia.

Thu gọn
Tuổi Trẻ Online - khoảng 1 tháng trước
Xem thêm hoặc nộp hồ sơ

Hãy cẩn thận - Đừng cung cấp tài khoản ngân hàng, số thẻ tín dụng của bạn khi xin việc. Đừng chuyển tiền để xin việc hay làm các khảo sát trực tuyến đáng ngờ. Nếu bạn thấy khả nghi, xin vui lòng thông báo việc này với chúng tôi.