Info iconChúng tôi đang tiến hành nâng cấp công nghệ và mang đến cho bạn nhiều tính năng mới. Nếu bạn cần thêm thông tin, vui lòng xem chi tiết về những thay đổi.×
Tên việc làmĐịa điểm

F&B Manager / Trưởng Bộ Phận Nhà Hàng

ADAMO HOTEL Quận Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng

Toàn thời gian

  • ADAMO HOTEL
  • 304 Võ Nguyên Giáp, P. Mỹ An , Quận Ngũ Hành Sơn , Đà Nẵng, Việt Nam
  • Lương: Thương lượng MONTH
Mô tả chi tiết công việc

- Direct and organize the Food & Beverage function within the hotel in order to maintain high standards of food and beverage quality, service, and merchandising to maximize profits.
- Plan and direct the functions of administration and planning of the Food and Beverage Department to meet the daily needs of operation.
- Clearly describe, assign and delegate responsibility and authority for the operation of the various food and beverage sub-departments, i.e., room service, restaurants, banquets, kitchens, stewards, etc.
- Develop, implement and monitor schedules for the operation of all restaurants and bars to achieve a profitable result.
- Participate with the chef, Sales & Marketing Manager in the creation of attractive and merchandising menus designed to attract a predetermined customer market.
- Implement effective control of food, beverage and labor costs among all sub-departments.
- Establish and achieve predetermined profit objectives and desired standards of quality food, service, cleanliness, merchandising and promotion.
- Assure the ordering and purchasing of beer, wine, liquor, premix canisters and canned soft for Food& Beverage and vending.
- Purchasing of purchase requirements of small wares, linens requirements etc.
- Directly responsible for large groups…overseeing medium and smaller groups.
- Consistent check of Banquet Food and Beverage quality, Banquet services and presentation.
- Ensuring that services meet customer specifications.
- Quality of meeting room set-up.
- Liaise on an on-going basis with the Sales Department to ensure all client needs and requirements will be met.
- Report to: General Manager

* Benefits:
- Social insurance, health care, jobless insurance according to Vietnamese Labor Law
- Working in an international, professional, young but innovative, knowledge-share environment
- Other benefits according to the provisions of the Hotel and the Labor Code

Kinh nghiệm/Kỹ năng chi tiết

- Experience: At least 2 years working in senior position in F&B area in 4 or 5 star Hotel/ Resort
- Excellent spoken & written English & Computer proficiency
- Understanding of F&B revenues and calculations
- Understanding of, and proficiency in equipment and fixtures used in the operation of an F&B Outlet.
- Be able to train staff and make report

Mô tả
  • Ngành nghề việc làm:
  • Cấp bậc: Quản lý / Trưởng phòng
  • Nơi làm việc:
  • Trình độ học vấn: Cao đẳng
  • Mức kinh nghiệm: 2-5 năm kinh nghiệm
  • Loại công việc: Toàn thời gian cố định
  • Giới tính: Nam/Nữ
Thông tin liên hệ
  • Cách liên hệ: Nộp trực tuyến, Gửi kèm File, Trực tiếp
  • Mô tả:

    - Please send your application by online, email or direct to:

  • Tên liên hệ: Phòng HCNS
  • Địa chỉ: 304 Võ Nguyên Giáp, P. Mỹ An , Quận Ngũ Hành Sơn , Đà Nẵng, Việt Nam

** Nhận hồ sơ ứng viên bằng ngôn ngữ: Tiếng Anh

Ngày gởi: 18/05/2020 2020-05-18 Ngày hết hạn: 02/07/2020 2020-07-02T24:00+07:00

Tags

Khách sạn Nhà hàng Quận Ngũ Hành Sơn Trưởng bộ phận nhà hàng

CareerLink.vn - khoảng 2 tháng trước
Xem thêm hoặc nộp hồ sơLưu lạiĐã lưu lại

Hãy cẩn thận - Đừng cung cấp tài khoản ngân hàng hoặc số thẻ tín dụng của bạn khi ứng tuyển. Đừng chuyển tiền để ứng tuyển hay làm các khảo sát trực tuyến đáng ngờ. Nếu bạn thấy khả nghi, xin vui lòng thông báo việc này với chúng tôi.