Info iconChúng tôi đang tiến hành nâng cấp công nghệ và mang đến cho bạn nhiều tính năng mới. Nếu bạn cần thêm thông tin, vui lòng xem chi tiết về những thay đổi.×
Tên việc làmĐịa điểm

Bếp Trưởng

ADAMO HOTEL Đà Nẵng

Toàn thời gian

  • ADAMO HOTEL
  • 304 Võ Nguyên Giáp, P. Mỹ An , Quận Ngũ Hành Sơn , Đà Nẵng, Việt Nam
  • Lương: Thương lượng MONTH
Mô tả chi tiết công việc

- To serve the needs of the business, our guests and our colleagues by leading the overall kitchen operations of the hotel.
- Members of the Kitchen Department are responsible for ensuring that all visitors to the hotel are delighted by the quality, creativity and variety of our food and beverage offerings in every area of the hotel, and that F&B is regarded as a strong point of differentiation for the hotel in its local market.
- The executive chef will train and manage kitchen personnel and supervise/coordinate all related culinary activities; estimate food consumption and requisition or purchase food; select and develop recipes; standardize production recipes to ensure consistent quality; establish presentation technique and quality standards; plan and price menus; ensure proper equipment operation/maintenance; and ensure proper safety and sanitation in kitchen.
- The executive chef may cook selected items or for select occasions. The executive chef may oversee special catering events and may also offer culinary instruction and/or demonstrate culinary techniques. The executive chef directly supervises kitchen personnel with responsibility for hiring, discipline, performance reviews and initiating pay
increases. Typically reports to a food service director.

* Benefits:
- Social insurance, health care, jobless insurance according to Vietnamese Labor Law
- Working in an international, professional, young but innovative, knowledge-share environment
- Other benefits according to the provisions of the Hotel and the Labor Code

Kinh nghiệm/Kỹ năng chi tiết

- Minimum 3 years of industry and culinary management experience
- Previous experience with control food and labor cost, demonstration cooking, menu development, and pricing and development of culinary team preferred.
- Passion for leadership and teamwork
- Eyes for details to achieve operation excellence
- Excellence guest service skill

Mô tả
Thông tin liên hệ
  • Cách liên hệ: Nộp trực tuyến, Gửi kèm File, Trực tiếp
  • Mô tả:

    - Please send your application by online, email or direct to:

  • Tên liên hệ: Phòng HCNS
  • Địa chỉ: 304 Võ Nguyên Giáp, P. Mỹ An , Quận Ngũ Hành Sơn , Đà Nẵng, Việt Nam

** Nhận hồ sơ ứng viên bằng ngôn ngữ: Tiếng Việt

Ngày gởi: 18/05/2020 2020-05-18 Ngày hết hạn: 02/07/2020 2020-07-02T24:00+07:00

Tags

Nhà hàng Quận Ngũ Hành Sơn Bếp Trưởng Dịch vụ khách hàng

CareerLink.vn - khoảng 2 tháng trước
Xem thêm hoặc nộp hồ sơLưu lạiĐã lưu lại

Hãy cẩn thận - Đừng cung cấp tài khoản ngân hàng hoặc số thẻ tín dụng của bạn khi ứng tuyển. Đừng chuyển tiền để ứng tuyển hay làm các khảo sát trực tuyến đáng ngờ. Nếu bạn thấy khả nghi, xin vui lòng thông báo việc này với chúng tôi.